Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo Vit

Exan - 7-mannaplanen bakom A-plan
24 september 2022
14:00

Båstads GIF vit

Referat

Referat: IK Wormo Vit - Båstads GIF vit

En helt underbar höstdag med sol, vindstilla - kunde inte bli bättre väder!

Ett långväga lag, Båstad, ny plan då vår blivit en stor sjumanna, kiosken igång och matchen kunde starta!
Det blev en trög start för de blå som nog blev lite överraskade av Båstads dribblingsskicklighet och Yosef fick hämta bollen några gånger. Det tog ett tag innan de blåa fick fart och började dansa. Ett mål kom in och anfallsmässigt blev det ganska lika, men som sagt det var Båstad som fick in bollen.

Andra och tredje perioden såg bättre ut - men det var Båstad som fortsatte få in bollen flest gånger - men det blev målmässigt lite jämnare. Anfallsmässigt blev det lika både i period två och tre. Det fina med att stå och titta på dessa blåa killar är att de aldrig ger sig. INGEN hänger med huvudet utan går in på planen med samma energi och ger järnet.

DÄREMOT börjar det synas vilka som inte kommer så ofta på träningarna. "Det gröna fältets schack" kallas ju fotbollen och ju längre man håller på så är det inte längre bara sparka och spring utan taktiken blir viktigare och viktigare. Vi tränar mer och mer på olika uppspel etc och är man inte på träningen, missar man just taktiken. OCH konditionen ;). Flera av de blåa visade att de lagt in lite fler växlar och det är fantastiskt att se!!! Nu tar vi nya tag och kör vidare!!